Vi håller på med en uppgift i skolan där jag har valt att jobba med just våldtäkt, debatten om de senaste våldtäktshändelserna där männen blivit friade. Det svåra med uppgiften är att vara så formell som möjligt när det väcker så otroligt mycket känslor inom mig. 

Hur länge till ska dem få komma undan? Komma undan med att göra en sån sak mot en annan människas vilja. Hur många människor ska behöva bli offrade innan det händer någonting? Innan vårt samhälle vaknar. Hur många fler ska behöva skämmas resten av livet? Hur många fler ska behöva leva med att veta om att man har blivit våldtagen? Hur jävla många ska VI offra? När ska VI, tillsammans, som ett land inse att det här är fel. Det här är någonting vi måste ändra på, något vi måste göra någonting åt. Hur många fler av oss ska behöva leva med någonting som äter upp en inifrån, som tar sönder en och sliter en samman, som gnager sönder själen?
 
Hela tiden möts vi av domar som förstör någon som redan är förstörd. Där den som redan ligger ner sparkas på. Varje gång sticks en kniv lite längre in i det djupa såret. Nästan varje gång går våldtäktsmannen därifrån utan något straff överhuhvudtaget. Är det okej att våldta i Sverige? "Det finns inga bevis" "Hon skrek inte tillräckligt högt" "Hon sa inte nej på riktigt" "Jag uppfattade hennes nej som en del av förspelet" Domar som enbart är till våldtäktsmannens fördel. Gång på gång på gång. 
 
Sex är någonting båda ska vara med på. Förstår man inte det är man helt enkelt inte mogen för att ha sex. Då får man stilla sina behov på ett eget sätt, där INGEN annan drabbas. För varje dag som går blir det fler och fler offer. Fler och fler människor får sina liv förstörda. När ska det hända någonting? Vad som helst, bara någonting i rätt riktning. Hur länge ska våldtäktsmän få gå fria? 
debatt, känslor, våldtäkt, åsikter,